Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - samenvatting

Als wij een overeenkomst met je aangaan, vinden we het belangrijk dat het duidelijk is welke spelregels we hanteren. Hieronder staan de belangrijkste punten, zodat je voor de meeste zaken in één oogopslag kunt zien hoe wij met bepaalde zaken omgaan. Mocht je de complete algemene voorwaarden willen inzien, dan kan dat hier.

Illegale inhoud


Het aanzetten tot -of het promoten van- illegale activiteiten is niet toegestaan. Hieronder valt racisme, gokken maar bijvoorbeeld ook porno. Het is aan Metaphorum om te bepalen of iets acceptabel is of niet. Bij het vermoeden van een strafbaar feit kunnen wij relevante gegevens overdragen aan de autoriteiten.

Misbruik van software


Metaphorum verstrekt software voor diverse doeleinden. Het is niet toegestaan deze software te misbruiken voor andere doeleinden, zoals inbreken op servers, ddos aanvallen en andere hacking activiteiten. Metaphorum behoud zich het recht voor accounts af te sluiten bij misbruik.

Spam verzenden


Spam verzenden is niet toegestaan. Bij acties die zorgen voor blacklisting van Metaphorum servers kunnen de kosten voor herstel in rekening gebracht worden bij de veroorzakende partij. Ook kunnen deze accounts onmiddelijk verwijderd worden.

Dataverkeer


Metaphorum hanteert geen datalimiet voor gebruikers. Mocht een klant echter overlast veroorzaken voor anderen, volgt een waarschuwing, en gaan we kijken of we een oplossing kunnen vinden. Dit geldt ook bij overlast door verkeerd gebruik. Daarbij zal een maatwerk oplossing geoffreerd worden, en dient de klant rekening te houden met een stijging van de kosten.

Betaling en opzegging.


Wij factureren per maand, en producten zijn per maand opzegbaar na het eerste jaar.

Domeinregistratie


Domeinen van klanten worden onder onze naam geregistreerd bij onze registrar. Metaphorum werkt altijd mee aan een verhuizing naar een andere partij, mits er geen betaalachterstand is, en de verhuizing toegestaan is.