Bestelformulier website

Vul hieronder de benodigde gegevens in. Indien iets niet duidelijk is, neem dan even contact op. U ontvangt op het aangegeven emailadres een opdrachtbevestiging en uw eerste factuur. Controleer goed of de informatie klopt, omdat spelfouten in namen of domeinen erg vervelend kunnen zijn! Zodra deze betaald is, gaan wij voor u aan de slag. Dit duurt meestal slechts 1 - 2 werkdagen.

Controleer vantevoren of het gewenste domein vrij is. Dat kan op deze website, maar intikken bij google of gewoon in de url-balk van een browser verraad meestal ook wel of een domein nog vrij is. Is de domeinnaam al weg? Er mogen ook streepjes en cijfers in domein namen gebruikt worden. Wij kunnen niet alleen punt NL domeinen leveren, ,maar bijvoorbeeld ook punt COM, ORG, EU, TV, INFO, NET of ME. En nog veel anderen. Neem contact op voor meer informatie of hulp!

Gegevens bestelling:

Op welk domein moet de website geplaatst worden?

Moet dit domein aangevraagd worden of verhuisd?
Verhuiscode

Moeten er alias-domeinen gebruikt worden? Vul er één per regel in. Plaats indien ze verhuisd moeten worden de verhuiscode er tussen haakjes achter.

Oplevering

Email

Op domeinen die wij beheren kunnen email-adressen gebruikt worden. Deze krijgen de volgende structuur [gekozen naam]@domein.extensie. Het is echter ook mogelijk om email van een externe partij te gebruiken, zoals Microsoft365(voorheen Office365). In dat geval vult u dat hieronder in, waarna wij contact opnemen voor de juiste koppeling.

Moeten er email adressen aangemaakt worden op het domein
Geef hieronder de gewenste emailadressen aan die aangemaakt moeten worden.

Geef hieronder de gewenste forward adressen aan, met daar tussen haakjes achter naar welk adres doorgestuurd moet worden.

Gegevens aanvrager

Aanvraag voor

Naam

Adres

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

KVK nummer

Contactpersoon

Dhr/mevrouw

Telefoonnummer

Email adres

Klik hier om naar de algemene voorwaarden te gaan.

Algemene voorwaarden*


Vragen / opmerkingen